Rumor has it: wordt Selling Sunset-ster Chrishell de nieuwe Bachelorette?

Fans van de realityster hopen dat Chrishell de nieuwe Bachelorette wordt...

Lees ook

Selling Sunset-ster Chrishell Stause heeft een pittig jaar achter de rug. Zo hoorde de realityster via een sms van Justin Hartley dat hij van haar wilde scheiden. Nu de realityster als single door het leven gaat, hopen fans dat Chrishell de nieuwe Bachelorette wordt. Aan ET doet de real estate agent uit de doeken of dit haar wat lijkt.

Dancing with The Stars

Chrishell gaat momenteel dansend door het leven – letterlijk. De Selling Sunset-ster maakt volgende week namelijk haar debuut in Dancing with the Stars van de zender Freeform.

Volgens diverse Amerikaanse media zou het dan ook zo maar eens kunnen dat Chrishell de nieuwe Bachelorette wordt. Fans van de realityster hopen daarom vurig dat Chrishell blijft plakken bij Freeform. Het datingprogramma The Bachelorette hoort namelijk ook bij deze zender. Chrishell werd onlangs aan de tand gevoeld over haar deelname aan Dancing with the Stars én of ze mee zou willen doen aan The Bachelorette.

“Ik probeer er momenteel het beste van te maken. Wat betreft meedoen aan de datingshow: ik wil niet dat er meer druk op me komt te staan dan nodig is”, liet ze weten in een interview met ET. “Ik denk niet dat zoiets voor mij zou werken.” Bummer!

Chrishell laat wel weten dat ze weer voorzichtig in de dating pool wil duiken.

Scheiding

In het derde seizoen van Selling Sunset komen we erachter dat Justin de divorce niet zo netjes afhandelde. Naar verluidt liet de This is Us-acteur via een sms'je aan Chrishell weten dat hij de scheiding had aangevraagd. Het stel ging na een huwelijk van twee jaar uit elkaar.

Voordat Chrishell een relatie kreeg met de This is Us-acteur, was ze samen met acteur Matthew Morrison. Matthew speelde in Glee de rol van Will Schuester.

Bron: ET | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook