Jim Bakkum doet opmerkelijke onthulling over zoen-skills van Yolanthe Cabau

Yolanthe zou zelfs beter zoenen dan zijn vrouw Bettina...

Lees ook

Jim Bakkum zit niet stil. De acteur is binnenkort namelijk te zien in de films Just Say Yes én in het tweede deel van Zwaar Verliefd. De opnames van Zwaar Verliefd zitten er zo goed als op. Reden genoeg voor RTL Boulevard om de cast te interviewen over de romcom. Enne, tijdens dit interview doet Jim een bijzondere opmerking over de zoen-skills van zijn collega’s.

Zoen-skills

Jim en zijn tegenspeelster Barbara Sloesen werden onder meer aan de tand gevoeld over de zoen-skills van hun collega’s. Zo krijgt Barbara de vraag wie beter kan zoenen: Jim Bakkum of Frederik Brom.

“Ik heb nog niet met Frederik gezoend, dus dat kan ik niet vertellen. Dat moet nog komen”, vertelt Barbara. Jim lijkt niet tevreden met deze uitspraak en dringt aan op een antwoord. “Max, m’n vriend”, zegt ze vervolgens lachend. “Lekker dan”, reageert Jim.

Barbara of Yolanthe

Barbara doet vervolgens de conclusie dat Jim vast vindt dat zijn vrouw Bettina het beste kan zoenen. Maar daar lijkt Jim het niet mee eens te zijn. “Yolanthe zoent beter. Yolanthe zoent beter dan Barbara”, grapt Jim. “Nou, weten we dat ook weer”, stelt Barbara teleurstellend.

Yolanthe en Jim werken momenteel samen aan de film Just Say Yes. Yolanthe vertelde eerder al dat haar zoontje Xess Xava ook een kleine rol in deze film heeft gescoord. Cute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook