Weekendtip: de leukste hotspots die je dit weekend een bezoekje wil brengen

TIWYA brengt authentiek Aziatisch naar Rotterdam met een restaurant, bar en club!

Nog niets gepland voor dit weekend, maar wel zin om iets leuks te doen? Scrol naar beneden voor de leukste weekendtips!

Grazia tipt:

1. TIWYA (This Is What You Are) in Rotterdam

TIWYA brengt authentiek Aziatisch naar Rotterdam met een restaurant, bar en club! Do we need to say more? TIWYA is jouw ticket naar de smaak, sfeer en sensatie van authentiek Indonesië. En dat op steenworp afstand van Rotterdam Centraal. TIWYA introduceert haar restaurant met Indonesische familierecepten, een bar met exotische cocktails en een club voor zwoele zomernachten in ieder seizoen. Vanaf 11 september is TIWYA vijf dagen in de week vanaf 16.30 uur geopend met ruimte voor 200 couverts.

Meer info? Check TIWYA.nl.

2. Utrecht TAPT de Biergarten Editie

Dit weekend staat het Julianapark in Utrecht tóch nog in het teken van (speciaal) bier. Waar talloze evenementen gecanceld of verplaatst zijn, vonden de heren van TAPT Festival een manier om het populaire bierfestival door te laten gaan. Natuurlijk in aangepaste en volledig corona-proof vorm, maar desalniettemin vol met de gezelligheid, quality time en – natuurlijk – bier waar het festival bekend om staat.

Meer info? Check Tapt Festival.

3. Japans festival 'Tsukimi'

Weleens gehoord van Tsukimi? Waarschijnlijk niet. Elk jaar wordt in Japan het festival Tsukimi (ook wel Otsukimi of Jugoya genoemd) gevierd om de prachtige maan te eren. Het zien van de maan, die volgens Japanners het toppunt van zuiverheid en schoonheid heeft bereikt, wordt op de dertiende dag van de negende maand gevierd. En IZAKAYA viert dit Japanse festival samen met zijn gasten. Alleen op de dertiende van september, voegt IZAKAYA een special dessert toe aan het menu, waar je uiteraard de maan in terug ziet.

Meer info? Check de website van IZAKAYA.

4. Cheeseburger day bij THE BUTCHER

18 september is het Cheeseburger day! Deze Amerikaanse lekkernij met internationale allure wordt op deze dag geëerd en dat doet THE BUTCHER met ‘The Butcher With Cheese.' Deze ‘best bloody burgers’ van Amsterdam worden bereid met de beste kwaliteit Aberdeen Angus beef en zorgen er dus voor dat jouw Cheeseburger de aandacht krijgt die hij verdient. Wil jij ook op deze dag dit iconische broodje extra in het zonnetje zetten? Bestel dan nu of kom langs bij één van de THE BUTCHER-locaties.

Meer info? Check de website.

5. De Hoxton kiest voor een goed doel

De Hoxton is verheugd om zijn geliefde € 1 verkoop voor het eerst in Nederland te lanceren, waarbij alle opbrengsten naar partners voor geestelijke gezondheid gaan om de ongekende vraag naar hulpbronnen voor geestelijke gezondheidszorg. Voor de actie, die slechts een week loopt, moedigt The Hoxton mensen aan om hoxallfor1.com te bezoeken en om deel te nemen aan de €1,- sale. Bezoekers kunnen een land en hotel selecteren waarvoor ze een kamer willen ‘winnen’, en krijgen een melding rond 17 september als zij een van de gelukkigen zijn.

Kijk voor meer informatie op de website.

Beeld: TAPT, Instagram

Laatste nieuws