Linda de Mol teleurgesteld in Chantal Janzen

Hoe leuk! Chantal Janzen komt met eigen serie

De presentatrice maakt in een video voor &C groot nieuws bekend.
chantal janzen

Alsof ze het nog niet druk genoeg heeft met de talloze programma's die ze presenteert, en het draaiende houden van haar eigen magazine &C, heeft Chantal Janzen nog een idee op haar to do-list staan, namelijk: een eigen serie.

Top secret

Wat we precies kunnen verwachten is allemaal nog top secret. Zo laat de presentatrice in een video met Ali B voor het YouTube-kanaal van &C alleen weten dat er iets aan gaat komen.

Scoop

Wanneer Chantal en Ali drie dingen die ze ooit nog willen doen op carrièrevlak moeten opnoemen, laat Chantal weten welke dingen nog op haar wishlist staan. "Een film maken, of eigenlijk een serie. Gaat ook wel gebeuren", vertelt ze.

Ali laat vervolgens weten dat ze hiermee een scoop te pakken hebben en we binnenkort (of over een tijdje) een nieuw project van de alleskunner kunnen verwachten. Wj zijn benieuwd!

Bekijk de video hieronder!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f760862e866b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });