Wauw: Selena Gomez is bijzonder openhartig in make-up tutorial

De zangeres heeft onlangs haar eigen make-uplijn Rare Beauty gelanceerd en deelt haar beautygeheimen.

Lees ook

Selena Gomez beschikt over een gouden keeltje én over fantastische make-up skills. Op het YouTube-kanaal van VOGUE deelt de zangeres haar make-up routine en is ze daarnaast behoorlijk openhartig! We love it.

Routine

Selena heeft onlangs haar eigen make-uplijn Rare Beauty gelanceerd, een lang gekoesterde droom van de zangeres. Op het YouTube-kanaal van VOGUE laat de actrice nu haar eigen make-up routine zien.

De collectie

“Ik was heel nauw betrokken bij het proces, omdat ik ook veel geef om geestelijke gezondheid. Ik geloof dat je geestelijke gezondheid een deel van je zelfrespect is en een deel van de manier waarop je naar jezelf kijkt. Wanneer je je huid verzorgt, ben je ook bezig met het verzorgen van je lichaam en geest. Het is in mijn ogen allemaal verbonden”, vertelt Selena.

In de tutorial vertelt de zangeres ook openhartig over het hebben van acne, haar ziekte Lupus en geeft ze een aantal handige tips & tricks. Tot slot sluit ze af met een krachtige boodschap. “Ik geloof dat make-up je natuurlijke schoonheid moet complementeren. Iedereen is bijzonder en je hoort te zijn wie je bent.”

Bron: VOGUE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook