doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wait, what? Mary en Romain waren al getrouwd vóórdat Selling Sunset begon

Dít Selling Sunset-castlid verlaat de show in seizoen vier

Dit bevestigde Selling Sunset-ster Christine onlangs in een interview.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Selling Sunset

Nooooo, het lijkt erop dat het vierde seizoen van onze favourite dramaserie Selling Sunset er anders uitziet. In een interview met Glamour UK bevestigde Selling Sunset-Christine dat een castlid de show gaat verlaten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Brett Oppenheim

Liefhebbers van Selling Sunset weten als geen ander dat de Oppenheim Group wordt gerund door Brett Oppenheim en Jason Oppenheim. De Oppenheim-twins runnen deze goedlopende business al vanaf het begin van de serie. Maar volgens Christine komt hier tijdens het vierde seizoen verandering in...

"Brett vertrekt om zijn eigen makelaardij te beginnen", vertelt Christine over het vierde seizoen van Selling Sunset.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Drama seizoen

Niet alleen over het vertrek van Brett doet Christine een boekje open. Ook vertelt de real estate queen over alle drama op kantoor. "De meiden zijn het zat dat Mary continu wordt voorgetrokken", legt ze uit.

Het belooft een spannend seizoen te worden, aangezien het niet duidelijk is wie waarheen gaat verhuizen. Gaan de dames bij Brett of bij Jason aan de slag?

Als we Christine mogen geloven wordt dit – en hoe kan het ook anders – het sappigste seizoen ooit. Wanneer het vierde seizoen op Netlix staat, is helaas op dit moment nog niet duidelijk. We can't wait!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');