Wait, what?! Tiger Kings Carole Baskin in Dancing With the Stars

De Tiger King-ster wil iets veranderen aan haar imago.

Lees ook

Carole Baskin kan sinds de enorme populariteit van de Netflix-docu Tiger King, niet meer normaal over straat. De dierenactiviste werd door de documentaire in één klap een celeb, maar is niet bepaald blij met het imago dat ze er aan heeft overgehouden. Carole wil iets aan dat imago doen en lijkt daarvoor nu een oplossing gevonden te hebben…

Imago

De Tiger King-ster onthult namelijk dat ze in het nieuwe seizoen van de Amerikaanse show Dancing With the Stars te zien zal zijn.

Tiger King verheerlijkte mensen die dieren mishandelden en maakte van mij de slechterik omdat ik dat probeer te stoppen. Ik voelde me erg verraden daardoor”, vertelt Carole in Good Morning America.

“Maar wat me verbaasde was hoeveel mensen die valse weergave van mij geloven, zonder uit te zoeken wie ik écht ben. Mijn leven is een nachtmerrie sinds Tiger King te zien was”, gaat ze verder.

Nachtmerrie

Dancing With the Stars moet een einde maken aan die nachtmerrie.

“Ik hoop echt dat ik de perceptie van mensen kan veranderen. Het belangrijkste voor mij is: hoe langer mijn partner en ik in de running blijven, hoe langer de katten bij de kijker in de aandacht staan. Volgens mij was dat waar Tiger King de bal missloeg. Het had echt gefocust moeten zijn op de dieren. Ik hoop dat Dancing With The Stars daarvoor zal zorgen”, aldus Carole.

Bron: Tagmag | Beeld: Tiger King

Laatste nieuws

Zie ook