Hoe leuk! Chantal Janzen komt met eigen serie

Chantal Janzen deelt opnieuw sneer uit naar Linda de Mol

Aiii, het botert niet bepaald tussen de presentatrices…
Chantal Janzen

Dat er sprake is van spanningen tussen Linda de Mol en Chantal Janzen moge inmiddels duidelijk zijn. Linda zou het Chantal kwalijk nemen dat zij haar ‘tv-kindje’ Oh, wat een jaar! presenteert. Chantal reageerde hier niet op, tot nu.

Pijnlijk

Eerst even een kleine recap: Linda maakte een jaar geleden de overstap van RTL naar Talpa en moest daarom ‘haar’ programma Oh, wat een jaar! vaarwel kussen. Niemand minder dan Chantal nam het stokje van haar over. Linda was not amused met deze actie van Chantal.

“Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik het niet gedaan had, maar formeel mag het door een uitspaak van de rechter, dus dan moet je je erbij neerleggen”, vertelde de presentatrice aan Showniews. Aiii.

Reactie Chantal

De opmerking van Linda is Chantal niet ontgaan. “Als iemand een programma gaat presenteren, moet je niet díegene erop aankijken”, zei Chantal tegen De Telegraaf. Het lijkt erop dat ze met deze uitspraak een sneer uitdeelt naar Linda.

Volgens Chantal werkt het nou eenmaal zo in de tv-wereld. “Als de weg voor mij nooit was vrijgemaakt, had ik niets nieuws kunnen doen. En dat vrijmaken zal ik straks ook weer voor anderen moeten doen”, verklaart de presentatrice nuchter.

De musicalster vindt dat Linda anders had kunnen reageren. “Angela Groothuizen zegt altijd lachend en nuchter als ze is, persoonlijk tegen mij: ‘Ja, dat had ik ook wel willen doen, maar daar heb je jou weer’.”

Sneer

Het is niet de eerste keer dat de presentatrices naar elkaar sneren. Zo was Linda niet bepaald positief over Chantals programma All Together Now. “C-mineur. En weer een zangwedstrijd, dit keer met Chantal Janzen”, had ze in LINDA. geschreven.

Chantal wees Linda vervolgens terecht. Aangezien het thema van Linda in het teken stond van #doeslief, vond Chantal deze opmerking niet gepast. “Altijd je thema laten terugkomen in je inhoud. Met je #doeslief, lekker sportief, schrijf dan niks”, reageerde Chantal destijds op Instagram. To be continued…

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f648c00107f4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });