Temptations Fabrizio over kinderen: 'Van mij mag het nu al gebeuren'

Grazia tipt: dit zijn de leukste kids-uitjes

Nog geen plannen met de fam? Kijk dan snel hier voor de leukste kids-activiteiten.
Kimye kidsuitjes

Nog niks gepland deze week, maar wil je wel graag wat leuks doen met de kids? Grazia tipt de leukste to-do’s voor de hele family.

Julie and the Phantoms

Heb je zin om ’s avonds lekker te bankhangen met je kids? Pak de popcorn er maar bij en kijk de muzikale serie Julie and the Phantoms. Deze feelgood-film vertelt het verhaal van Julie (Madison Reyes). De tiener is na het overlijden van haar moeder haar passie voor muziek verloren. Dat verandert echter wanneer er plots drie muzikale geesten uit 1995 in de voormalige muziekstudio van haar moeder opduiken.

Julie and the Phantoms staat vanaf 10 september op Netflix.

Speel… Lijk jij op je kat?

Zin in een spelletjesavond én zijn jullie ook nog eens dol op katten? Dan is het spel Lijk jij op je kat wat voor jullie. Voor dit kaartspel koppel je de katten aan hun mensen, net als memory. In het bijgaande boekje staan leuke teksten met aanwijzingen over de 25 mensen en hun poezen.

Vanaf 22 september te koop voor €18.

Ben jij meer een honden-lover? Dan bestaat er ook een variant met honden! Yasss!

Lijk jij op je kat?

Musthave: The HappySelf Journal

Een dagboek voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud, gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden die geluk bevorderen, gezonde gewoontes ontwikkelen en een onderzoekende geest aanwakkeren. Het dagboek moedigt kinderen aan om hun dankbaarheid uit te drukken, stil te staan bij hun emoties en na te denken over hun daden. Enne, het kost je slechts een paar minuten aandacht per dag. Fijn onderdeel van je avondroutine!

The HappySelf Journal is *HIER* te koop voor €26,85.

The HappySelf Journal

Hilton x Blijdorp

Zin in een uitje dat niet alleen voor de kids ontzettend leuk is, maar ook voor jou? Dan moet je nu naar Rotterdam voor een urban safari. Het Hilton Rotterdam biedt samen met Diergaarde Blijdorp een speciaal familiearrangement aan inclusief verblijf, ontbijt en tickets voor de dierentuin. Shoppen, eten, slapen én aapjes kijken: als dat geen feestje wordt!

Op naar: Linnaeushof 

Klimmen, rennen, glijden: het kan allemaal in Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa. Hier vind je maar liefst 350 speeltoestellen en attracties. In dit speelparadijs vind je een pirateneiland, een groot klimparcours, een waterspeelpark en een kleuter- en peuterspeeltuin voor de allerkleinsten. Tickets reserveer je vooraf online.

Barbiepoppen: van casual tot glamour 

Zijn jij en de kids dol op Barbiepoppen? Dan ben je bij het stadsmuseum van Almelo aan het juiste adres. Vanaf 12 september is in het stadsmuseum van Almelo een grootse Barbie-expositie te zien, met de focus op fashion. Meer dan 600 Barbies laten de ontwikkeling van de mode zien vanaf eind jaren vijftig tot nu. De Barbiepoppen zijn afkomstig van verzamelaar Bettina Dorfmann, die meer dan 18.000 Barbiepoppen heeft en in het Guinness Book of Records is opgenomen.

Waar: Stadsmuseum Almelo
Prinsenstraat 13, Almelo

Wanneer: 12 september 2020 t/m 31 januari 2021

Barbie

Makkelijk en clean

Enne, als je dan toch onderweg bent, is het altijd handig om vochtige doekjes mee te nemen. Maar kijk wel even welke vochtige doekjes je meeneemt. Vochtige doekjes lijken dan wel op wc-papier, maar wist je dat ze zo’n tachtig procent uit plastic bestaan? Naïf lanceert daarom plasticvrije baby wipes, zodat je guiltfree de billen van je baby of de handen van je kids kunt schoonmaken.

Naïf baby wipes
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6e04ed5f428', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });