Oh my: McDonald’s introduceert 2 nieuwe varianten van de McNuggets

Veggie-lovers gaan hier sowieso héél erg blij van worden.

Lees ook

Ben jij regelmatig bij McDonald's te vinden en kies je standaard voor een bakje McNuggets? Dan hebben wij goed nieuws. McNugget-lovers kunnen zich opmaken voor twee gloednieuwe smaken. Namelijk: de Spicy Chicken McNuggets en de Veggie Nuggets. Yaaaasss!

Nieuwe varianten

McDonalds'-liefhebbers weten als geen ander dat McNuggets prima fungeren als zowel lunch, diner, snack of ontbijt. Afhankelijk van de hoeveelheid word je er vol van en zijn instant happy feelings gegarandeerd.

McDonald's heeft het iconische vierkante doosje eens onder de loep genomen en bedacht twee varianten op de normale Nuggets. Geloof ons: dit wil je proberen.

Spicy en Veggie

De Spicy Chicken McNuggets zijn volgens McDonald's net zo lekker als de gewone Nuggets. Dankzij een flinke hoeveelheid cayennepeper én jalapeño pepers zijn deze Nuggets lekker pittig – oftewel: perfect voor alle spicy lovers.

Heb je zin in een heerlijke McNugget, maar geen zin in kip? Dan kun je ook kiezen voor de Veggie Nuggets. Deze variant is gemaakt van zuivel en natuurlijke vezels. De veggie-variant is net zo smaakvol en knapperig als de Chicken McNuggets.

Kun jij niet wachten om de nieuwe Nuggets te proberen? De Spicy en Veggie variant zijn van 1 september tot 5 oktober verkrijgbaar bij McDonald's.

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook