Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Berichtje! Zó ziet de Love Island-villa eruit

De nieuwe Islanders vertoeven in een prachtige villa.

Love Island-villa

Nog even en dan begint Love Island weer! Om head over heels verliefd te worden, hebben de nieuwe Islanders goede gesprekken, leuke berichtjes en – jawel – funny challenges nodig. Toch is de locatie minstens zo belangrijk. De prachtige, gloednieuwe Love Island-villa is dan ook de perfecte plek om de liefde te vinden.

Love Island-villa

Onlangs konden we al kennis maken met de nieuwe kandidaten van het seizoen en nu kunnen we een kijkje nemen in de villa.

Ook dit jaar mogen de Islanders opnieuw hun intrede doen in een oogstrelende villa. Het zomerverblijf van de love birds is voorzien van alle gemakken; van een ruim zwembad tot een prachtige bar en van luxe zonnebedden tot fijne plekken om te snoggen. Het is er allemaal!

Deelnemers

Zoals ook bij het eerste seizoen het geval was, bestaan de kandidaten van dit seizoen ook weer uit een mix van Nederlanders en Vlamingen. Zo vertegenwoordigen Fabienne (23), Imen (24), Mert (20), Joan (25), Giuliano (27), Remco (25) de Dutchies, en komen Josephine-Charlotte (20), Mattheüs (23), Lisa (25), Raphaëlla (21) en Axel (24) uit voor België.

Ook dit jaar nemen Holly Mae Brood en Viktor Verhulst de presentatie van het liefdesprogramma voor hun rekening. Love Island is vanaf maandag 31 augustus elke dag om 21.30 uur te zien op RTL 5 en Videoland.

Benieuwd waar het liefdesavontuur van de Islanders zich afspeelt? Bekijk de beelden van de villa hieronder. Looks good!

Misschien ook voor jou:
Zien: dit zijn de eerste beelden van Love Island NL
Showbizz
  • RTL 5
  • RTL 5, Love Island