Goed nieuws: er komt tóch een nieuw seizoen van Temptation Island

NET BINNEN: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Love Island!

Deze 11 (!) kandidaten gaan het ultieme liefdesavontuur aan!
love island

BERICHTJEEE! De kandidaten van het nieuwe seizoen van Love Island zijn zojuist bekendgemaakt.

Kandidaten

Het nieuwe seizoen gaat volgende week maandag eindelijk van start, en dus is het hoog tijd om je kennis te laten maken met de kandidaten.

Zoals ook bij het eerste seizoen het geval was, is het ook dit seizoen een mix van Nederlanders en Vlamingen. Zo vertegenwoordigen Fabiënne (23), Imen (25), Mert (20), Joan (25), Giuliano (27), Remco (25) de Dutchies, en komen Josephine-Charlotte (20), Mattheüs (23), Lisa (25) en Raphaëlla (21) en Axel (24) uit voor België.

Anders dan normaal

Love Island vertelde het al eerder: tijdens het nieuwe seizoen wordt er groots uitgepakt. En dat blijkt wel bij de hoeveelheid kandidaten. Waar het nieuwe seizoen normaal gesproken met acht mensen begint, start het dit keer met maar liefst 11 (!) kandidaten. Een ongelijk aantal dus. En dat kan gelijk voor de nodige drama gaan zorgen...

Wie er al snel zijn of haar koffers kan pakken en een enkeltje naar huis krijgt en wie het tot de eindstreep zal volhouden? Dat gaan we de komende zes weken allemaal zien. We can't wait!

Love Island is vanaf volgende week maandag iedere dag om 21.30 uur te zien op RTL en Videoland.

Coronaproof

De opnames van Love Island vinden plaats op het zonnige Gran Canaria. Echter, het reisadvies voor Gran Canaria is sinds vandaag aangepast naar oranje. RTL laat weten dat de veiligheid van de deelnemers de hoogste prioriteit heeft.

"Op dit moment zitten de presentatoren en de gehele basiscast (inclusief bomshells) gelukkig al op het eiland. De show kan volgende week maandag dus gewoon starten. We houden het reisadvies nauwlettend in de gaten."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f760800a45c5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });