Wait, what? Deze bizarre haartrend is nu populair bij celebs

Voor deze haartrend moet je even uit je comfort zone stappen.

Deze zomer gaan veel celebs voor een dierlijke look, namelijk: animal print hair. Oftewel: Slangenprint, koeienprint of een leuk tijgerprintje. Niks is te gek. Zo is onder anderen Kim Kardashian gespot met deze nieuwe coupe tijdens een shoot. And we like it!

Dierlijk

Animal print hair is op dit moment hot and happening. Zo waren de lange lokken van Kim voorzien van een slangenprint tijdens een beautyshoot.

Ook rapster Megan Thee Stallion kiest voor animal print hair in de clip WAP. In een fragment draagt Megan een custom made bodysuit met tijgerprint. Om haar look af te maken, draagt de rapster een pruik met tijgerprint. Haar lokken passen in deze clip niet alleen bij haar outfit, maar ook bij de witte tijger in de kamer. Goals.

Opvallen doe je met deze coupe sowieso. Ben jij nog niet ready om uit je comfort zone te stappen? Dan hebben we ook nog een andere look die deze zomer veel gespot wordt bij celebs.

Lob

We hebben het uiteraard over de lob. Oftewel: de lange bob. Zo is onder anderen Chrissy Teigen gespot met deze nieuwe coupe. And we like the lob a lot!

Dit wavy kapsel, dat net tot over je schouder komt, is een perfect kapsel voor de zomer. Het voordeel van deze coupe: het past letterlijk bij elke gezichtsvorm.

De lob is vooral populair onder sterren als Julianne Hough, Khloé Kardashian en Dua Lipa, waarschijnlijk omdat dit de perfecte lengte is voor het warme zomerweer. Benieuwd? Bekijk hier de look.

Dit bericht bekijken op Instagram

Snake print was Definitely a fav 🐍 #bts

Een bericht gedeeld door Chris Appleton (@chrisappleton1) op

Bron: Glamour | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws