Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de coolste haartrends van de catwalks

Fresh hair

Dit zijn de coolste haartrends van de catwalks

Toe aan nieuwe haarspiratie? Dit zijn de coolste haartrends van de catwalks.

Quelle Page

Het perfect gestylde pagekopje van afgelopen seizoen maakt plaats voor een wild & free variant, die zich ook best nog laat temmen. Naast de knappe kniptechniek is het de subliem oplichtende haartint die van Edie Campbells coupe (bewonderd bij Versace) een lentehit maakt.

Curl power

Deze natural curly hair do: kleine krulletjes, volumineus opgestoken, zagen we bij de show van Armani bij praktisch alle modellen.

Golvende Manen

Zonnige dagen vier je blootvoets, gehuld in zwierige gewaden en natuurlijk met lange, golvende manen, vindt ook Etro. Free your inner bohemian.

Tie the knot

Niets zo veelzijdig als de knot. Je draag ’m nu pontificaal, net voor de haargrens, zoals Kaia Gerber dat deed bij Anna Sui. Cute: losse plukjes lenen zich heel easy voor een eendagspony.

Koordvlechten

Oef, hoe stunning is deze vlechtvariant die de show steelt bij Erika Cavallini. Wat een simpel koord rondom een staart niet al kan doen.

Glanzende staarten

De paardenstaarten zijn weer van stal gehaald, maar daar is niks Pippi’s aan, hoor. Anno nu dragen we ze sophisticated, stoer en voorzien van een mega hoogglans, net zoals ze voorbij paradeerden bij de show van Alexander Wang.

AB Fab laagjes

Laagjes en een rommelige pony. Nee, dan die lengte. Niet te lang, niet te kort. Deze coupe, gespot bij Coach, is absolutely fabulous.

De kleur: Living Coral

Kleurinstuut Pantone doopte Living Coral de kleur van 2019 en geen haar op ons hoofd die niet maar wat graag meelift op deze kleurvisie. Inspiratiebron: de kleurcoupe van de modellen bij de show van Marc Jacobs.

Into the future

Opgestoken haar geeft je een instant facelift. De mooiste opsteker zagen we bij Antonio Marras: een gladde do die je niet één-twee-drie zult kunnen nadoen. Een waar hoogstandje die ook ideaal is voor het trainen van je armspieren.

Bandje erom

Wie in no time elegant doch zonder veel franje voor de dag wil komen, heeft het goede seizoen gekozen. All you need is een shining haarserum en mooie haarbandjes, zoals gespot bij Dior.

Tekst: Manon Hanssen-Meyering Beeld: Jason Lloyd-Evans