Monique Westenberg over hereniging André en Roxeanne: ‘Ik ga er verder niet tussen zitten’

Monique vertelt openhartig over de verzoening tussen André en Roxeanne.

Lees ook

Monique Westenberg is terug bij grote liefde André Hazes én ze zorgde ook nog eens voor de hereniging tussen Roxeanne en André. In een interview met Beau Monde vertelt Monique over de verzoening tussen de zanger en zijn zus.

Contact

Monique vertelt dat ze op dit moment goed contact heeft met Roxeanne. “Daar ben ik heel blij om. In maart ben ik bij Holland zingt Hazes op haar afgestapt. Dat waardeerde Rox erg en ze omhelsde me meteen, omdat ze hier al lang op hoopte”, vertelt ze.

De blondine laat weten dat het contact tussen André en zijn zus langzaam groeit. “Het begin is er, ze spreken elkaar weer. Ik ga er verder niet tussen zitten. Ik heb zoiets van: jullie zijn allebei openhartige mensen en gaan op een dag vast weer intensief met elkaar om.”

Monique vervolgt dat ze hoopt dat zoontje André nog vaak met zijn neefje Fender gaat spelen. “Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien!”

Kinderwens

Monique vertelt ook dat ze zeker nog een tweede kindje met André zou willen en dat ze er weer met hem over durft te praten. “Het zit natuurlijk wel aan een ICSI -traject vast, het is bij ons geen kwestie van even met elkaar het bed induiken en je hebt een kind. Ik moet dan ook weer hormonen spuiten, wat heel heftig is”, vertelt ze.

Ze voelt zich door deze hormonen vaak slecht en ze krijgt last van erge migraine. “En als het mislukt, moet dat alles weer opnieuw. Maar als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt, heb ik dat er met alle liefde voor over. Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes”, aldus Monique.

Lees het hele interview met Monique in de nieuwste Beau Monde. Vanaf vandaag in de winkel!

Bron: BeauMonde | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook