Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: De Bachelorette's Jordy deelt foto's uit de oude doos

De knappe Jordy Jahmal zag er vroeger zo schattig uit.

Jordy Jahmal

Hiep, hiep, hooray! De Bachelorette-deelnemer Jordy Jahmal is jarig. De knappe Jordy is 26 jaar geworden en trakteert zijn volgers op een aantal foto's van vroeger. So cute!

Throwback

Op de foto's zien we Jordy in zijn jongere jaren. De Bachelorette-deelnemer laat foto's uit verschillende periodes van zijn leven zien. We zien de handsome Jordy als puber, klein jongetje en als baby.

Bij de foto op Instagram laat Jordy weten: "Ik mag er weer een jaartje bij optellen, en daar ben ik dankbaar voor!" Jordy maakt z'n bericht af met: "Blijf in jezelf geloven en investeren. Keep up the grind."

Heftige jeugd

Deze motiverende woorden van Jordy komen niet zomaar uit de lucht vallen. De influencer deed in een eerder interview op YouTube al een boekje open over zijn heftige jeugd.

"Ik kwam vroeger niks tekort", vertelt Jordy. "Ik had de nieuwste Nikes, daar hoefde ik me nooit zorgen om te maken." Op jonge leeftijd besloten de ouders van Jordy uit elkaar te gaan, en dat had een grote impact op hem. "Ik had misschien alles, maar niet het warme gevoel van mijn ouders dat ik wilde hebben."

Jordy vertelde tijdens dit interview openhartig over het drukke leven van zijn ouders. "Het waren twee personen op zichzelf en dan was ik er." Jordy liet weten dat hij dit bij zijn eigen kinderen anders aan zou pakken.

Misschien ook voor jou:
De Bachelorette's Jordy over band met ouders: 'Ik kreeg niet het warme gevoel van mijn ouders dat ik wilde hebben'
Showbizz
  • RTL, Instagram