doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: De Bachelorette's Jordy haalt opnieuw uit naar Gaby Blaaser

De Bachelorette's Jordy over band met ouders: 'Ik kreeg niet het warme gevoel van mijn ouders dat ik wilde hebben'

Er zijn een aantal dingen die Jordy Jahmal uit De Bachelorette bij zijn eigen kinderen anders aan zou pakken. In een openhartig gesprek met De Bachelorette-deelnemer Boy Leonidas vertelt Jordy wat hij in zijn jeugd precies heeft meegemaakt.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jordy Bachelorette

Gescheiden ouders

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

In de nieuwe YouTube-serie van De Bachelorette-deelnemer Boy worden deelnemers van de populaire serie flink ondervraagd. In de eerste aflevering neemt Boy zijn goede vriend Jordy mee op pad. De twee belanden al gauw in een openhartig gesprek, waarbij Jordy een boekje open doet over zijn jeugd.

"Ik kwam vroeger niks tekort", vertelt Jordy. "Ik had de nieuwste Nikes, daar hoefde ik me nooit zorgen om te maken." Op jonge leeftijd besloten de ouders van Jordy uit elkaar te gaan, en dat had een grote impact op hem. "Ik had misschien alles, maar niet het warme gevoel van mijn ouders dat ik wilde hebben."

Drukke levensstijl

De moeder van Jordy was er naar eigen zeggen altijd voor hem. "Mijn vader was altijd iets meer op de achtergrond", legt hij uit. "Het waren twee personen op zichzelf en dan was ik er." Jordy laat weten dat hij dit bij zijn eigen kinderen anders aan zou pakken.

In een eerder interview vertelde Jordy ook al openhartig over de relatie met zijn ouders. Toen vertelde Jordy dat hij door zijn heftige jeugd snel volwassen is geworden en dat hij daar zijn profijt heeft uitgehaald om zichzelf te wezen. "Maar het stukje liefde voor een kind is heel belangrijk, en ik vind als je een kind opvoedt, je dat met z’n tweeën moet doen."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');