8x Grazia + The West Village horloge van Rosefield voor maar €30

Je ontvangt niet alleen Grazia op de mat, maar je krijgt ook nog eens een West Village horloge van Rosefield t.w.v. €99 cadeau!
8x Grazia

Als je nu een abonnement neemt op Grazia, krijg je een West Village horloge van Rosefield t.w.v. €99 cadeau.

Rosefield

Klassiek meets modern design: dat kenmerkt de horloges en sieraden van Rosefield. De ontwerpen worden gekenmerkt door simpele details die elegantie uitstralen. Zo ook het West Village horloge, vernoemd naar de iconische buurt in New York. Het horloge heeft een minimalistische rose gouden klok (7mm dik met een diameter van 33mm), witte wijzerplaat en een nubuck lederen band met bijzondere details: vergulde ringetjes die voor elke kleur band uniek zijn. Dat geeft het horloge een vintage twist. De bandjes zijn verwisselbaar, dus je kunt het horloge afstemmen op elke outfit!

Je ontvangt dus niet alleen Grazia op de mat, maar je krijgt ook nog eens een West Village horloge van Rosefield t.w.v. €99 cadeau! Samen voor maar €30. Dat is ruim 77% korting!

Ga snel naar Grazia.nl/cadeau of bel naar 0251-257924 (ma. t/m vr. 9.00 - 17.15 uur).

*Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2020 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je tenminste voor de gegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Grazia kost in de winkel €3,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de leveringsvoorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van Pijper Media B.V. van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk op www.tijdschrift.nl/pijpermedia voor meer informatie over je digitale abonnement.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7042edb5894', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });