doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wait, what: Meghan Markle heeft eigenlijk een andere voornaam

Meghan Markle en Harry ontsloegen 'onprofessionele' nanny na twee dagen

De nanny werd na twee keer werken al de laan uit gestuurd.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Meghan Markle en prins Harry

Sinds vandaag is de veelbesproken biografie Finding Freedom van Meghan Markle en Harry eindelijk te verkrijgen in de winkels. De biografie over het Britse koppel staat vol bijzondere verhalen over het tweetal. Waaronder een onthulling over de nanny van zoontje Archie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Onprofessioneel

Meghan en Harry lieten Archie's nanny na haar tweede dienst al gaan. De reden achter het vertrek was het onprofessionele gedrag van de nanny. Meghan en Harry zouden de vrouw hebben ingehuurd na het vertrek van Meghans moeder Doria.

Echter, haar werk als nanny hield al snel op. Harry en Meghan zouden de nanny in haar tweede nachtdienst al ontslagen hebben. Om wat voor onprofessioneel gedrag het precies gaat, wordt niet duidelijk in de biografie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Vader Meghan

In de biografie komt ook naar voren dat Harry en Meghan de hulp voor het beschermen van Meghans vader Thomas hebben afgewezen. "Het feit dat de royals hen adviseerden om mij te helpen en ze weigerden het te doen, is ongelooflijk nieuws", vertelde Thomas aan The Sun.

In het boek wordt ook beweerd dat Meghan geen contact heeft met haar vader, omdat hij niet bij haar bruiloft aanwezig was. Thomas zegt dat hij niet op de bruiloft van zijn dochter was vanwege hartproblemen. Meghan zou haar vader tientallen berichten hebben gestuurd, maar ondanks alle voicemails en sms'jes weigerde hij in het wachtende voertuig te stappen.

Finding Freedom zegt dat hij niet meer reageerde op de berichten nadat ze hem minstens twintig keer had gebeld. Thomas verklaarde dat de stress van het omgaan met de media uiteindelijk zou leiden tot een hartaanval en dat hij daarom het risico niet nam.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');