Kaj Gorgels hint op terugkeer van déze programma’s

Kaj weet tijdens zijn eigen podcast goed nieuws te brengen.

In een nieuwe aflevering van EFFE RELATIVEREN – de podcast van Kaj Gorgels – is Jay Jay Boske te gast. En guess what, Kaj vertelt tijdens zijn gezellige gesprek met Jay Jay een ontzettend juicy nieuwtje. De opnames van verschillende realityprogramma's zoals Expeditie Robinson en Temptation Island VIPS zijn door het coronavirus stopgezet. Maar…

Expeditie Robinson

Door de uitbraak van het coronavirus werden de opnames van verschillende programma's geannuleerd. Kaj Gorgels, die onder andere Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson presenteert, had het daarom erg rustig. Jay Jay vraagt tijdens de podcast aan Kaj hoe hij dit heeft ervaren.

“Normaal was ik totaal negen weken weg. Je wil een programma als Expeditie Robinson niet afzeggen, want dat is onhandig, het kost geld en je wil dat programma gewoon maken”, vertelt Kaj.

Temptation Island VIPS

Volgens Jay Jay zijn er nog genoeg andere mogelijkheden waar dit programma opgenomen zou kunnen worden. Kaj laat vervolgens weten dat ze daar al mee bezig zijn. “Ik kan er verder niets over zeggen, maar ik denk wel dat we dit jaar nog ergens gaan draaien. Dan zal er gekeken worden naar een oplossing. Er zijn namelijk meerdere opties als je voor de tropen gaat.”

Wanneer Jay Jay vraagt naar programma's zoals Temptation Island VIPS, reageert Kaj: “Dat ziet er beter uit. We gaan nog wel iets doen dit jaar.” Of we deze guilty pleasure programma's ook in de toekomst weer kunnen bingewatchen? Dat is nog niet bekend, maar to be continued

Bron: Veronica superguide | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws