Zien: Wesley Sneijder dansend in TikTok-video

Wesley Sneijder schudt de heupen los in een nieuwe TikTok-video van zanger Rolf Sanchez.

Op het Twitter-account van Fox sports is een TikTok-video geplaatst, waarin Wesley Sneijder samen met zanger Rolf Sanchez los gaat op een nummer van de zanger in kwestie.

Wesley gooit zichtbaar al zijn dansmoves in de strijd, en alleen dat is al geweldig om te zien.

Biografie

Een maand geleden deed Wesley met zijn nieuwe biografie over zijn leven verschillende onthullingen en daarmee ook over zijn heftige alcoholgebruik. Wesley vertelde in de delen over zijn tijd toen hij nog voetbalde bij de Spaanse voetbalclub Real Madrid. De voetballer was toen nog jong en genoot van alle aandacht om hem heen, maar toen hij in 2007 verhuisde naar Spanje veranderde alles.

“Daar moet het fout zijn gegaan. Geen drugs, maar wel drank en rock-'n-roll.” De voetballer is dan ook liever niet alleen en zocht daarom onbewust de wodkafles als vriend op. “Ik had alleen niet in de gaten dat de fles wodka mijn grootste vriend werd.” Door zijn drankgebruik had hij ook niet door dat het effect had op zijn voetbalprestaties.

“Ik ben een ijzersterk mannetje, hè? Ik stond de volgende morgen gewoon weer goed op. Tja, zo ben ik, maar ik loog mezelf voor dat het goed ging.. Ik dacht ook dat niemand het doorhad.”

Bron: Twitter | Beeld: BSR

Laatste nieuws