Wesley Sneijder deelt flinke sneer uit op Instagram

Ai, ai, ai!
Wesley Sneijder deelt flinke sneer uit op Instagram

Wesley Sneijder reageert op alle ophef rondom het feit dat hij door Ajax-supporters niet meer welkom zou zijn in de hoofdstad. Door middel van een filmpje op zijn Instagram Story maakt hij een duidelijk statement.

Verleden

De voetballer krijgt veel verwijten naar zijn hoofd. Zo zou hij Ajax zijn vergeten en erg uit de hoogte doen in de Galgenwaard (stadion van Utrecht). Ook vinden velen het vreemd dat hij zijn afscheidswedstrijd volgend jaar niet in Amsterdam maar in Utrecht wil spelen. Ai!

Lees ook: Wesley Sneijder geeft duidelijkheid rondom relatiestatus

Valse hond

Ook wordt het Wesley niet in dank afgenomen dat hij voor de bekerwedstrijd tussen beide voetbalclubs riep dat zijn FC Utrecht beter is en de tegenstander Ajax zou slopen.

De supporters van Ajax noemen de voetballer daarom een ‘valse hond’ die niet een stap in Amsterdam hoeft te zetten en niet op de N201 mag rijden.

Wesley lijkt zich er weinig van aan te trekken. Zo is te zien in het filmpje waar hij in de auto op de N201 meezingt met Als ik boven op de Dom sta, het clublied van de FC.

Bekijk *HIER* de Instagram-video van Wesley

Bron: AD I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97c8566d7eb', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });