Prins Harry en Meghan Markle zorgen met biografie voor familievête

Om deze reden kunnen Harry en Meghan niet meer terugkeren naar het Britse koningshuis

Hoewel de biografie Finding Freedom over Meghan en Harry nog niet is verschenen, maakt het boek nu al de tongen los. Rumor has it dat de inhoud van de biografie de kloof tussen de Britse royals alleen maar groter maakt. Naar verluidt is het voor Meghan en Harry daardoor niet meer mogelijk om terug te keren naar het koningshuis...
Harry en Meghan

Heftige onthullingen 

Voor Finding Freedom spraken royalty insiders Omid Scobie en Carolyn Dunrad met meer dan honderd bronnen. De auteurs beweren dat ook goede vrienden en voormalig personeel van de Sussex’jes behoorlijk chatty waren en uit de school klapten over de aanleiding van de Megxit.

Harry en Meghan wilden met zoontje Archie een leven buiten de spotlight opbouwen en deden om deze reden een stap terug. De lovebirds verhuisden naar Canada en vervolgens naar Los Angeles. Voordat de twee vertrokken werd naar verluidt afgesproken om hun situatie aankomende januari te evalueren. Het Britse hof wilde Harry en Meghan de mogelijkheid bieden om hun koninklijke taken op te pakken – als ze dat wilden. Insiders van het paleis claimen nu dat dat niet meer mogelijk is.

Niet terugkeren

“Er lijkt nu geen weg meer terug”, vertelt een paleisinsider aan Daily Mail. In Finding Freedom worden privéaangelegenheden als de moeizame relatie tussen Kate en Meghan uitgebreid besproken. Ook beweren de schrijvers dat de Megxit als een big surprise kwam voor queen Elizabeth en dat ze not amused was.

De onthullende biografie zou de Windsors schade toebrengen en zorgen voor een nog grotere kloof tussen de Sussex’jes en de koninklijke familie. Een terugkeer naar het Britse koningshuis zou voor Harry en Meghan daarom niet meer mogelijk zijn.

Meewerken biografie

Het Engelstalige exemplaar van Finding Freedom: Harry en Meghan and the Making of a Modern Royal Family is vanaf 11 augustus te koop. Harry en Meghan zouden niet hebben meegewerkt aan het boek en een woordvoerder van het stel vertelt dat het boek ‘enkel is gebaseerd op de ervaring van de auteurs’. Of de onthullingen op waarheid berusten is te betwijfelen, maar juicy is het wel.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70421eb3852', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });