Ryan Reynolds biedt excuses aan voor trouwlocatie

Blake Lively en Ryan Reynolds stapten in 2012 in het huwelijksbootje en vierde hun trouwfeest op een geheime locatie in South Carolina. Echter zorgde de trouwlocatie van het stel onlangs voor de nodige ophef. Ryan reageert nu voor het eerst op alle commotie.

Lees ook

Blake en Ryan gaven elkaar acht jaar geleden het jawoor op een voormalige plantage in South Carolina waar in het verleden slaven hebben gewerkt. Het acteurskoppel heeft daar achteraf ontzettend veel spijt van, zo vertelt Ryan aan zakenblad Fast Company.

“Het is onmogelijk om dat goed te maken. Wat we toen zagen was een mooie trouwlocatie op Pinterest. Wat we daarna zagen was een plaats die was gebouwd op een verwoestende tragedie”, vertelt hij.

Schaamte

De acteur legt uit dat schaamte op een bijzondere manier werkt en dat een gigantische f*cking fout ervoor kan zorgen dat je stopt of dat het je een nieuw perspectief op dingen geeft en je aanzet tot actie.

“Het betekent niet dat je niet nogmaals de fout in gaat, patronen en sociaal aangeleerd gedrag zijn dingen waar je je hele leven aan moet werken”, aldus Ryan.

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook