Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Bles over ziekenhuisopname zoontje: 'We zijn weer even heel diep gegaan...'

“We zijn weer even heel diep gegaan in onze emoties."

Chantal Bles en Robert Doornbos

Chantal Bles en haar man Robert Doornbos hebben een zwaar weekend achter de rug. Hun tweejarige zoontje werd namelijk opgenomen in het ziekenhuis. Op Instagram vertelt Chantal dat dit veel emoties losmaakte.

Gezondheid Josh

Zoontje Josh werd afgelopen weekend met een virale infectie opgenomen in het ziekenhuis. Robert liet al weten dat het inmiddels weer goed gaat met hun zoon, maar de ziekenhuisopname is Chantal niet in de koude kleren gaan zitten.

“We zijn weer even heel diep gegaan in onze emoties en moeten daarom ook echt bijkomen. Maar het belangrijkste is dat we goed zijn geholpen door deskundigen en dat Josh weer thuis is. Opkrabbelen nu”, doet Chantal haar verhaal op Instagram. 

Beschermende zus Jada

De styliste vervolgt dat ze zich geen betere zus voor Josh had kunnen wensen dan Jada. “Jada is zo beschermend naar haar kleine broer toe. Ze neemt hem, zoals altijd, op haar rug of in haar armen en zal hem samen met ons begeleiden.” Chantal sluit haar bericht af met dat ze dankbaar is voor alle lieve berichten die ze heeft gekregen. 

Voor Chantal en Robert is het ziekenhuis helaas geen onbekend terrein. Bij dochtertje Jada werd twee jaar geleden een tumor ontdekt. Artsen kwamen er vervolgens ook nog eens achter dat het meisje uitzaaiingen had in haar longen en holle ader. Jada onderging een jaar lang chemo. Begin 2019 kreeg het gezin het goede nieuws dat Jada kankervrij is. 

Dit bericht bekijken op Instagram

En zo zie je maar weer hoe belangrijk je gezondheid is, zeker dat van je kindjes... het was even stil bij mij op social media. Eerst omdat we een paar dagen vakantie hadden genomen en ik behoefte had om even geen telefoon in m’n handen te hebben, daarna omdat Josh bij thuiskomst direct opgenomen moest worden. We zijn weer even heel diep gegaan in onze emoties en moeten daarom ook echt bijkomen nu maar het belangrijkste is dat we goed zijn geholpen door de deskundigen en Josh weer thuis is. Opkrabbelen nu. Jada is zo beschermend naar haar kleine broer en neemt hem zoals altijd op haar rug/in haar armen en zal hem begeleiden samen met ons. #samensterk dank voor alles lieve berichten! 💜💙💜💙

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

Misschien ook voor jou:
Sunnery James reageert op uitspraken Doutzen Kroes
Showbizz
  • BSR, Instagram