Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zoontje Chantal Bles opgenomen in het ziekenhuis

Chantal Bles en Robert Doornbos kregen een enorme schok.

Chantal Bles

Afgelopen weekend was het even flink schrikken voor Chantal Bles en haar man Robert Doornbos. Hun tweejarige zoontje Josh moest namelijk opgenomen worden in het ziekenhuis, zo laat de autocoureur via Instagram weten.

Virale infectie

Robert plaatst op Instagram een kiekje van zijn zoontje, waarin hij een certificaat van dapperheid in zijn hand vastheeft.

"Wat ben ik trots op mijn kleine vriendje. Afgelopen weekend was het even schrikken, want Josh werd opgenomen in het ziekenhuis met een virale infectie! Hij is weer helemaal hersteld en mag vandaag lekker naar huis", schrijft hij bij de foto.

Dochter Jada

Chantal en haar man hebben een zware en moeilijke periode achter de rug. Twee jaar geleden ontdekten de artsen een tumor in het lichaam van haar vierjarige dochtertje Jada en dat nieuws sloeg in als een bom. Aan LINDA. vertelde de styliste openhartig over de duistere periode.

Zo was er niet alleen tumor, maar kwamen ze er de volgende dag ook nog eens achter dat er uitzaaiingen waren gevonden in Jada's longen en holle ader. Hun dochter zou vervolgens een jaar lang chemo krijgen en vlak voordat ze haar eerste bestraling onderging, bracht Chantal haar tweede kindje Josh ter wereld.

Het moge duidelijk zijn: het was een heftige periode voor het koppel, want het gevoel van blijdschap veranderde snel weer in paniek. Ze wilde er elke dag voor Jada zijn, maar tegelijkertijd had haar pasgeboren kind Josh ook zorg nodig. Het eerste half jaar besloot Chantal daarom haar moeder op haar zoontje te laten passen.

Inmiddels geniet het gezin volop van elkaar. Jada kreeg begin 2019 het goede nieuws kankervrij te zijn.

Misschien ook voor jou:
Dochtertje Chantal Bles uit het ziekenhuis
Showbizz
  • Shownieuws
  • BSR, Instagram