HEMA gaat sokken met de leukste printjes verkopen

Wait, what?! Er bestaat nu HEMA hotdog-ijs

Ja, het is echt waar! De populaire hotdog is er nu ook in ijsvariant.
Ijsje

Was het vorige week nog een nieuwe chipssmaak van de HEMA rookworst, is het deze week een ijssmaak van de welbekende hotdog die viral gaat.

Ijs

Ja, dat lees je goed! Een ijsmaker uit Leiden heeft de welbekende HEMA hotdog omgetoverd tot een echte ijssmaak. "Mensen vinden het echt lekker", vertelt ijsmaker Matthijs Bollen trots over zijn nieuwe smaak.

Het is overigens niet de eerste keer voor Matthijs dat hij aparte ijssmaken maakt. Drie jaar geleden ging er ook een bijzondere smaak viral. "Dat werd Big Mac-ijs", vertelt hij. "We willen opvallen met gekke dingen. Ons Big Mac-ijs ging de hele wereld over, vorig jaar hadden we sushi-ijs en nu dus hotdogijs."

Chips

Overigens experimenteert HEMA zélf ook met verschillende producten. Zo lanceerde de winkel vorige week nog rookworst chips. Deze chips heeft ongeveer dezelfde smaak en is dan ook gebakken in zonnebloemolie en kruiden voor de typische rookworstsmaak. Voor slechts €1,50 kun je een zak rookworstchips bemachtigen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f714f067d396', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });