André Hazes en Monique Westenberg over tweede kindje

André vertelt of hij en Monique nog een broertje of zusje voor Dré zouden willen.

Lees ook

Monique Westenbergen André Hazes hebben hun leven eindelijk weer op de rit. Het showbizzkoppel is de afgelopen tijd vanwege hun veelbesproken relatie veelal het onderwerp van gesprek geweest. Het koppel is nu gelukkiger dan ooit en dat mag iedereen weten ook, want de twee zitten er zelfs al over na te denken om een tweede kindje te nemen.

Tweede kindje

André vertelt tegenover Privé dat hij en Monique zo snel mogelijk een broertje of zusje voor kleine Dré willen. “Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt. Het probleem is dat Moon nu al 42 is, dus de tijd dringt”, gaat hij verder.

“Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom”, vertelt André.

Zwanger worden

De zanger lijkt het al helemaal voor zich te zien. “Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.”

“We hebben nu de benodigde rust in ons leven”, vervolgt André. “Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…”, aldus de Hazes-telg.

Bron: Shownieuws, Privé | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook