Roxeanne en André Hazes weer met elkaar herenigd

Roxeanne vertelt over de ontmoeting met haar broertje André.

Eind juni plaatsten Roxeanne en Monique allebei aandoenlijke foto's waarop hun kids spelend te zien zijn, maar nu blijkt dat ook Roxeanne en André elkaar inmiddels weer in de armen hebben gesloten, zo laat de zangeres weten in een interview met Privé.

Kinderen

Volgens Roxeanne, die met haar grote liefde Erik zoon Fender heeft, werd het contact hersteld toen ze Monique een tijd geleden tegenkwam achter de schermen in de Ziggo Dome. Neefjes Fender en André jr. zochten elkaar dan ook meteen op. 

“We hadden echt zoiets: kijk nou, die twee moeten toch met elkaar kunnen spelen? Toen we weggingen, hebben we elkaar omhelsd en contact gehouden”, vertelt ze.  

Hereniging

Roxeanne laat weten dat het contact met André daarna ook weer langzaam op gang kwam via Whatsapp. “Koetjes en kalfjes, tot vorige week de vraag kwam of we wilden langskomen.” De zangeres geeft toe dat deze uitnodiging haar wel raakte.

“Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. En het klikte ook meteen tussen Erik en hem. Ze zijn beide gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep allemaal heel natuurlijk. Heel fijn.”

Voor de zangeres was het een enorm gezellige middag en het voelde voor haar meteen als vanouds. “Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel is nooit weggeweest.” 

En André? Ook die is volgens zijn zus blij dat het contact nu weer goed is. “Hij is dol op Fender. Hij lijkt ook zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes”, aldus Roxeanne. 

Bron: AD, Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws