Humberto Tan doet niets voor zijn sixpack

Humberto Tan is dol op eten en sport niet heel veel. Ondanks dat heeft hij het geluk toch een strak lijf te hebben. “Dat...

Lees ook

Humberto Tan is dol op eten en sport niet heel veel. Ondanks dat heeft hij het geluk toch een strak lijf te hebben. “Dat is aangeboren”, vertelt hij deze week in Grazia.

“Eten en ik zijn vrienden. Zowel verfijnd eten als grof snackvoer vind ik lekker. Als het maar goed gemaakt is.” Hij hoeft zich echter niet druk te maken om zijn lichaam. “Ik doe niets voor mijn sixpack. Ik heb me vroeger wel veel opgedrukt. Nu doe ik dat ook nog regelmatig, afgewisseld met touwtjespringen.”

Sporten doet Humberto (46) gewoon tijdens zijn werk als presentator. Lekker efficiënt dus: “Tijdens het presenteren van mijn radioprogramma op BNR heb ik het liefst een stoel met armleuningen, zodat ik tijdens de reclame push-ups kan doen. Ik sta ook veel en kantel dan mijn heupen en span mijn bilspieren en buikspieren aan. Zo train je allerlei spieren en ontlast je je rug”, onthult hij zijn geheim.

IJdel vindt hij zichzelf echter niet. “Het zou wat zijn als ik mijn sixpack op mijn vijftigste nog heb. Maar ik kan ‘m op deze leeftijd zomaar kwijtraken. Daar zou ik niet mee zitten, zo ijdel ben ik niet. Al hou ik ervan om verzorgd voor de dag te komen.”

Lees het uitgebreide interview met Humberto Tan deze week in Grazia.

Laatste nieuws

Zie ook