Ex-man Anouk bedroog haar met vriendinnen

Anouk‘s relatie liep vorig jaar op de klippen omdat haar ex-man vreemdging. Rapper Unorthadox heeft zich ernstiger misdr...

Lees ook

Anouk‘s relatie liep vorig jaar op de klippen omdat haar ex-man vreemdging. Rapper Unorthadox heeft zich ernstiger misdragen dan hij zelf beweert. Volgens de zangeres bleef het niet bij één slippertje, maar bedroog hij haar anderhalf jaar lang met meerdere vrouwen.

“Hij is als een beest tekeergegaan in m’n eigen huis. Hij had sex met acht vrouwen. Niet één keer, maar dat heeft anderhalf jaar geduurd.” De rapper ging vreemd met vrouwen die Anouk goed kende. “Ze kwamen bij me over de vloer. Ze waren vriendinnen.”

Zo bedroog de rapper haar onder andere met de nanny en haar schoonheidsspecialiste. “En dat gewoon in mijn huis. Het was een soort complot. Iedereen hield zijn mond. Het klinkt idioot, maar ik heb niets doorgehad”, vertelt ze aan Giel Beelen. “De afgelopen periode is heel pijnlijk voor me geweest. Liefde maakt blind, dat is wat het is.”

Anouk vindt het vreselijk dat haar ex nu in de media ‘zoveel onzin over haar loopt te verkondigen’. De rapper verscheen afgelopen week veel op televisie om zijn documentaire te promoten, die zaterdagavond wordt uitgezonden door BNN. “Hij zit daar met krokodillentranen, een beetje sympathie te wekken. Hij doet de affaire af als een slippertje en het zou mijn schuld zijn dat hij vreemd is gegaan. Hij verdraait de boel en maakt misbruik van de situatie.”

De rapper heeft de hoop dat Anouk weer bij hem terugkomt, maar dat zit er volgens haar niet in . “Mijn kinderen zijn voor mij nu het belangrijkst.” Anouk en Unorthadox kregen vorig jaar een zoon, Jesiah Dox. Ze heeft uit een eerder huwelijk nog drie kinderen.

Laatste nieuws

Zie ook