Irina Shayk naakt voor Marc Jacobs

Irina Shayk (25), de vriendin van voetballer Christiano Ronaldo, is momenteel naakt te zin in de ‘Protect the Skin You’r...

Lees ook

Irina Shayk (25), de vriendin van voetballer Christiano Ronaldo, is momenteel naakt te zin in de ‘Protect the Skin You’re In’ campagne van Marc Jacobs.

De ontwerper maakt T-shirts met daarop de afbeelding van naakte celebs. Hij is in 2006 met de campagne gestart en de opbrengst ervan gaat rechtstreeks naar het fonds van het NYU instituut dat onderzoek doet naar kanker.

Onder andere Victoria Beckham, Heidi Klum en Dita von Teese lieten hun naakte lichaam al op de T-shirts afdrukken en nu mag ook Irina haar naam aan dit rijtje toevoegen. En daar is ze maar wat trots op: “Ik voel me vereerd dat ik hier deel van uit mag maken, ook al moet ik hiervoor uit de kleren. Wat Marc Jacobs doet is echt fantastisch.”

Het mooie lichaam van het model ziet er op de foto prachtig uit. Op de vraag hoe ze haar lichaam zo in vorm houdt zei Irina: “Ik heb nooit een dieet gevolgd. Ik geloof dat iedereen kan eten wat hij/zij wil zolang je af en toe maar wat sport. En een positieve instelling doet ook wonderen!”

Laatste nieuws

Zie ook