Man Candy: Henry Cavill

Hollywood opgelet: Henry Cavill (1983) is dé acteur van het moment! De knappe Brit kunnen we momenteel bewonderen in de...

Lees ook

Hollywood opgelet: Henry Cavill (1983) is dé acteur van het moment! De knappe Brit kunnen we momenteel bewonderen in de bioscoophit Man of Steel, waarin hij niemand minder dan Superman speelt.

Afwijzing

Hoewel Henry nu een enorm succes is, piste hij eerder naast de pot: hij deed auditie voor de rol van Batman in Batman Begins, maar verloor het van Christian Bale. Ook kozen de makers van de James Bond-films voor Daniel Craig in plaats van hem.

De afwijzingen legden hem echter geen windeieren, want Henry bemachtigde een hoofdrol in de tv-serie The Tudors. Van 2007 tot 2010 kroop hij in de huid van Charles Brandon.

Twilight

Stephenie Meyer, auteur van de Twilight-boeken, zei dat Henry de perfecte Edward Cullen was geweest, maar dat hij destijds te oud was om een 17-jarige te spelen.

Vriendin

Helaas is de sexy Henry niet vrijgezel. Hij was verloofd met paardenmeisje Ellen Whitaker, maar deze relatie strandde afgelopen jaar. Nu is hij samen met de knappe actrice Gina Carano.

Famous quote

“I’ve traveled enough on planes to realize it’s not about how you look – it’s about how you feel.”

 
Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook