Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian weer aan de dieetpillen

Kim Kardashian is de afgelopen weken bijna 3 kilo afgevallen met behulp van dieetpillen. Dat meldt de realityster op Twi...

Kim Kardashian weer aan de dieetpillen

Kim Kardashian is de afgelopen weken bijna 3 kilo afgevallen met behulp van dieetpillen. Dat meldt de realityster op Twitter.

Kim twitterde vrolijk dat ze even veel moet afvallen als haar zus Kourtney, die een paar maanden geleden een kind kreeg. In een volgend bericht laat ze weten dat ze sinds een paar weken weer QuickTrim-pillen neemt en flink is afgevallen. Eerder liet Kanye zijn curvy liefde weten dat hij haar liever wat kilo’s lichter ziet voor zijn nieuwe kledinglijn.

Eerder dit jaar kregen Kim en haar zussen nog felle kritiek om hun reclame voor QuickTrim. De dieetpillen zouden cafeïne als belangrijkste ingrediënt hebben en helemaal geen slankmakend effect hebben. De Kardashians werden zelfs aangeklaagd omdat ze leugens zouden verspreiden door de pillen zo enthousiast aan te prijzen. De zussen verdedigden zich door te zeggen dat zij als uithangborden van QuickTrim niet verantwoordelijk zijn voor het product.

Kim voor nieuwe shoot Giorgio Armani in V Magazine by Nick Knight.

Bron: BuzzE Beeld: V Magazine/ Nick Knight