Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jeroen Spitzenberger en de vrouwen uit de showbizzwereld

Jeroen Spitzenberger heeft als acteur vaak mooie vrouwelijke collega’s om zich heen. In Grazia geeft hij toe dat die ver...

Jeroen Spitzenberger en de vrouwen uit de showbizzwereld

Jeroen Spitzenberger heeft als acteur vaak mooie vrouwelijke collega’s om zich heen. In Grazia geeft hij toe dat die verleidingen soms best groot zijn: “Ik werk met zo veel mooie  vrouwen, onder heel andere omstandigheden dan wanneer je iedere dag naar het Randstad-filiaal in Diemen-Oost gaat. Ik vind het niet zo gek dat er dingen gebeuren.”

Vreemdgaan doet hij echter niet, hij kan de dames goed weerstaan. “Ik hoef er niet een enorm gevecht voor te leveren gelukkig. Ik ben heel happy met mijn eigen vrouw en dat maakt het verdomd makkelijk om er niet aan toe te geven”, vertelt hij. “Natuurlijk kom ik wel eens iemand tegen die ik aantrekkelijk vind, best vaak zelfs, maar dat betekent niet dat je meteen met haar in het bed moet duiken.”

Op hol geslagen paard

“Misschien dat je sneller in verwarring raakt als je jonger bent, maar inmiddels weet ik de energieën bij mezelf en anderen beter te herkennen en te temperen”, vervolgt de acteur. “Je mag elkaar best leuk en sexy vinden, maar maak gebruik van dat gevoel in een rol en loop niet als een op hol geslagen paard naar iemands appartement toe.”

Trouw

Jeroen, die momenteel te zien is in de tv-serie Divorce en daarin een vreemdganger speelt, zou zijn vrouw er ook niet meteen uitgooien als zij een scheve schaats rijdt. “Ik zou haar niet meteen met een weekendkoffer op straat zetten als er iets met een ander gebeurt. Wat niet wil zeggen dat ik het oké vindt, want trouw is voor mij wel een voorwaarde om bij elkaar te blijven.”

“Ik denk dat er iets goed fout zit in je relatie als je vreemdgaat, en zeker wanneer het structureel gebeurt. Ik zou wel even ernstig gaan praten samen, desnoods met een therapeut erbij, maar iemand meteen uit je leven gooien, vind ik zo definitief. Dingen gebeuren, je kunt weleens verliefd worden op iemand, uit balans vallen.”

Lees het uitgebreide interview met Jeroen deze week in Grazia!