Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blog: Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Tijdens de Grazia Fashion Bloggers Masterclass in samenwerking met Windows 8 kozen we zes winnende bloggers die naar Fas...

Blog: Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Tijdens de Grazia Fashion Bloggers Masterclass in samenwerking met Windows 8 kozen we zes winnende bloggers die naar Fashion Week mochten. Zij brachten verslag uit en maken kans op een Windows 8 device.

Vandaag Anna-Laurien Roefs, blogster van The Anna-List.Vind jij haar blog het leukst? Stem dan nu op Anna!

‘Give a girl the right shoes and she can conquer the world’‘Give a girl the right shoes and she can conquer the world.’ Give her a pair of socks and she.. falls down from the stairs. Hard!

Momenteel ben ik namelijk aan het herstellen van een pijnlijke val. Vrijdagavond na de fashion shows van Sjaak Hullekes en Edwin Oudshoorn ben ik thuis van de trap af gevallen. Uit het niets, van boven naar beneden en zonder te stoppen. En ik maar denken dat hakken extra voorzichtigheid vragen… blijken sokken gewoon net zo riskant te zijn! Mijn bewondering voor de modellen die zo gemakkelijk op hakken de show van Edwin Oudshoorn liepen is dan ook erg groot. En oh, wat was het een geweldige show. Eenentwintig prachtige jurken kwamen voorbij in een show die echt een verhaal vertelde. Het werd geopend met pastelkleurige jurkjes en op de achtergrond een weg die na verloop van tijd over een berg heen liep. Het dal werd bereikt en donker gekleurde jurken met petticoats kwamen voorbij. Mijn absolute favorite is de donkergekleurde wijduitstaande lange jurk met print en glitters.

Dit was overigens niet de enige show die ik mocht bijwonen. Met dank aan Grazia en Windows 8 mochten bloggers Sham, Sheelagh en ik samen met een superhandige tablet ook naar de show van Sjaak Hullekes. Deze show was een hele happening. De ontwerper van mannenkleding stuurde de modellen de catwalk op met fietsen, appels, meergranen broodjes en bananen. Zelfs een oldtimer kwam voorbij! De collectie bestaat onder andere uit bruin- en blauwtinten met mosterdgele accenten. Het stofgebruik bestaat uit wollen breisels en denim, echt een aanrader voor de mannen!

Ik wist nog niet zo heel lang dat deze week zo leuk zou worden. Tijdens Grazia’s Fashion Bloggers Masterclass waarin hele handige presentaties werden gegeven door Anna van NSMBL.com en Sabrina van afterDRK.com, kreeg ik te horen dat ik één van de winnaressen was die met het tablet naar de fashion week shows mocht. Een hele leuke verassing!

Al met al heb ik een heerlijke week achter de rug. (afgezien van de pijnlijke val natuurlijk, haha!)

Liefs, Anna

Vind jij deze blog het leukst? Stem dan nu op Anna!