Meghan Markle gaat de strijd aan met Gwyneth Paltrow

Oooh!

Meghan Markle zou volgens bronnen niet alleen haar acteercarrière weer oppakken, ook zou ze haar lifestylewebsite The Tig opnieuw leven inblazen.

The Tig

Met haar intrede in de Britse royal family moest ze niet alleen haar rol van Rachel Zane in Suits opgeven, maar mocht ze ook haar Instagram en succesvolle blog The Tig vaarwel zeggen.

Nu de zogeheten #Megxit sinds begin april een feit is, kan Meghan haar oude leventje weer deels oppakken. En laat The Tig nou nooit helemaal verwijderd zijn. Wie nu de site bezoekt, ziet namelijk nog altijd het afscheidsbericht van Meghan, die ze schreef toen ze de blog offline haalde.

Lees ook: Harry en Meghan krijgen steun uit onverwachte hoek

Goop

Volgens royalty expert Myka Meier zou Meghan deze kans dan ook niet laten liggen. En daar zal niet iedereen even blij mee zijn.

"Ik denk dat Meghan weer aan de slag gaat met The Tig, dat in wezen lijkt op Goop, de site van Gwyneth Paltrow. Daarmee zou ze dus de directe concurrentie met Gwyneth aangaan. Volgens bekenden van mij is Meghan hier al een poosje mee bezig en lanceert ze straks ook een nieuw Instagramaccount waarmee ze veel mensen kan bereiken."

Nu ze samen met prins Harry zelf voor een goedgevulde rekening moeten zorgen, is de kans groot dat Meghan weer aan de slag gaat met The Tig. Ze kan hier volgens Myka Meier namelijk veel geld mee verdienen, door met verschillende bedrijven samenwerkingen aan te gaan.

Bron: RTL | Beeld: BSR

Laatste nieuws