Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Renate Verbaan wint Beauty Style Award

Renate Gerschtanowitz-Verbaan is de mooiste beauty van Nederland. Tijdens de uitreiking van de Astir Awards, ook wel de...

Renate Verbaan wint Beauty Style Award

Renate Gerschtanowitz-Verbaan is de mooiste beauty van Nederland. Tijdens de uitreiking van de Astir Awards, ook wel de Oscars van de cosmetica-industrie, heeft ze de Beauty Style Award gewonnen.

“Renate is in het jaloersmakende bezit van een pure, natuurlijke schoonheid, ze heeft niet veel nodig om haar beauty te versterken. Renate heeft bovendien een sprankelende uitstraling, is humoristisch en weet haar eigen ingetogen, chique stijl goed te bewaken”, aldus de jury bestaande uit 42 toonaangevende beautyredacteuren. Vorig jaar ging de prijs naar actrice en presentatrice Lieke van Lexmond.

Behalve de Beauty Style Award werden er ook prijzen uitgereikt aan cosmeticamerken. Bekende namen als Guerlain, L’Oréal Paris, Aveda, Lady Gaga, essie, Dior, La Roche-Posay, OPI, John Frieda, philosophy, Clinique en Nivea vielen in de prijzen, maar ook kleine, exclusieve merken als Kevin Murphy, Moroccanoil, Weleda, Cattier-Paris en Uncover Skincare hadden de eer een Beauty Astir 2012 in ontvangst te nemen. (RK)

Bron beeld: Getty Images