Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Golden Globes jurken van 2012

De rode loper van de Golden Globe Awards 2012 was zoals altijd een show off wedstrijd, met de opvallendste jurken en moo...

De Golden Globes jurken van 2012

De rode loper van de Golden Globe Awards 2012 was zoals altijd een show off wedstrijd, met de opvallendste jurken en mooiste kapsels.

In 2012 kon je de 69ste editie van de Golden Globes vanuit je eigen huiskamer volgen, waar tout Hollywood all dressed up ging om hun Golden Globe beeldje in ontvangst te nemen. Lanvin, Versace, Jason Wu, Gucci en zelfs Haider Ackermann, iedere ontwerper zorgde wel dat minimaal één van zijn creaties de rode loper op kwam.

Winnaars

Vorig jaar jaar waren het de all time favorieten die de prestigieuze onderscheiding voor film en televisie in ontvangst namen. Kate Winslet, George Clooney, Meryl Streep en Martin Scorsese streken met de eer.

Ook vanavond kun je met popcorn voor de buis zitten! HBO Nederland zendt de uitreiking van de 70ste Golden Globe Awards namelijk live uit. In de nacht van zondag op maandag 14 januari, tussen 2:00 en 5:00 uur, kunnen abonnees van HBO de uitreiking dus ook in Nederland live kijken. Geen abonnee? Niet getreurd, morgen lees je het gehele verslag terug op de site. (DW)