Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Golden Globes 2013: dé jurken

Gisteravond werden de Golden Globes uitgereikt in het Beverly Hills Hotel in Los Angeles. Naast het uitreiken van de pri...

Golden Globes 2013: dé jurken

Gisteravond werden de Golden Globes uitgereikt in het Beverly Hills Hotel in Los Angeles. Naast het uitreiken van de prijzen, is ook de aankomst van de celebs op de rode loper een belangrijk gedeelte van de avond. We hebben de mooiste en meest opvallende jurken en dé trends voor je op een rijtje gezet.

De kleuren die we dit jaar vooral zagen waren zoals altijd sophisticated zwart, nude, en rood. Daarnaast zagen we ook veel jurken met open ruggen.

Jennifer Lopez ging voor sexy in deze jurk van Zuhair Murad. Megan Fox zag er geweldig uit in deze huidskleurige jurk van Dolce & Gabbana. En dat maar vier maanden na haar bevalling!  Actrice Amy Adams droeg een jurk van designer Marchesa.

Zangeres Taylor Swift paradeerde over de rode loper in deze donkere jurk met blote rug van Donna Karan. Nicole Kidman droeg een gewaagde, zwarte jurk. Maar wees eerlijk: ze kan het zeker hebben! Zangeres Adele viel deze avond in de prijzen met haar nummer ‘Skyfall‘ voor de gelijknamige James Bond-film. Wat straalt ze in deze zwarte japon!

Verrassend was de kleur rood. Onder andere Claire Danes en Jessica Alba gaven de rode loper kleur met hun rode creaties. Winnares Jennifer Lawrence had een gewaagde felrode jurk van Christian Dior Couture aan. Haar clutch is van Chopard.

Bron beeld: Getty Images