3x Stoere jurken voor in de zomer

Hier worden we hebberig van!

De warme zomerdagen staan weer voor de deur. Wil jij fashionable voor de dag komen, maar ben jij niet het type voor fleurige zomerjurkjes of schattige rokjes? Geen paniek, er zijn er genoeg stoere jurken waarmee jij ook de hitte kan trotseren. Een goed voorbeeld hiervan zijn de jurken van Nikkie. Samen met Winkelstraat.nl hebben wij de drie beste opties op een rij gezet. Komen ze:

1. Strakke Legergroene mini-jurk

Deze mouwloze jurk met rits sluit mooi aan op het lichaam en heeft een krachtige uitstraling door de legergroene kleur. De bijpassende klik-ceintuur voegt extra taille toe en, samen met de zwarte knopen, past het helemaal bij het militaire thema. Doordat de jurk geen mouwtjes heeft, kan vrijuit bewegen, ook op een hete zomerdag. Fijn als je hele dag op weg bent in de zon!

2. Festival ready met T-shirt jurk met ‘tijgerprint’

Na een jaar mogen we eindelijk weer naar een festival! Lekker buiten dansen op de muziek van je favoriete artiesten. Met deze T-shirt jurk van Nikkie ben je helemaal klaar voor het festivalseizoen. De losse fit zorgt voor een relaxte uitstraling, maar geeft jou ook de ruimte helemaal uit je bol te gaan op de dansvloer! De ronde halflange mouwen net voor wat extra bescherming tegen de zon of het Nederlandse zomerweer. De ‘tijgerprint’ geeft een extra dimensie aan de jurk. Je hebt zelfs de keuze tussen een witte of zwarte versie voor jouw allereerste buitenconcert.

3.  Losvallende stoere jurk voor op werk

Ook op werk kan een jurk leuk, stoer en toch ook netjes zijn. Deze jurk bestaat uit een motief waarbij de letter ‘N’ in verschillende kleuren terugkomt. De afwisseling van de donkere en lichtere kleuren zorgen voor een jurk met stoere uitstraling die tevens geschikt is om te dragen naar werk.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws