Tiger Woods wil zijn ex terug

Tiger Woods wil opnieuw trouwen met zijn ex Elin Nordegren en daar heeft hij honderden miljoenen dollars voor over. Dat...

Lees ook

Tiger Woods wil opnieuw trouwen met zijn ex Elin Nordegren en daar heeft hij honderden miljoenen dollars voor over. Dat schrijft Daily Mail op basis van een verhaal in de Amerikaanse tabloid National Enquirer.

De 37-jarige golfer en Elin zijn in 2010 gescheiden, nadat hij moest opbiechten dat hij meerdere keren was vreemdgegaan. Elin kreeg bij de scheiding 110 miljoen dollar mee.

Tiger zou tijdens de kerstdagen op zijn knieën zijn gegaan en Elin opnieuw ten huwelijk gevraagd hebben. Naar verluidt zei ze niet nee, maar eiste ze dat er in de huwelijkse voorwaarden een clausule wordt opgenomen voor het geval Tiger weer vreemdgaat. In dat geval zou hij 350 miljoen dollar moeten ophoesten.

“Tiger maakte niet eens bezwaar tegen die eis”, zegt een bron. “Zijn accountants verklaren hem voor gek, maar hij is er klaar voor om de papieren te tekenen en een trouwdatum te bepalen.”

Volgens de bron is de golfer nooit hersteld van de breuk met de blondine. Zij is na de scheiding met verschillende mannen gespot. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook