Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sporten goede afleiding voor Sylvie en Rafael

Hun scheiding heeft heel showbizzland geschokt, maar Sylvie en Rafael van der Vaart gaan zo goed en kwaad als het kan ve...

Sporten goede afleiding voor Sylvie en Rafael

Hun scheiding heeft heel showbizzland geschokt, maar Sylvie en Rafael van der Vaart gaan zo goed en kwaad als het kan verder met hun leven. De voetballer vloog woensdagmiddag met zijn club HSV voor een trainingskamp naar Abu Dhabi, terwijl zijn aanstaande ex-vrouw de sportschool indook.

De profvoetballer zag er op weg naar het vliegtuig gebroken uit, schrijft Bild. Hij keek verdrietig naar de grond. HSV-manager Frank Arnesen: “We zullen Rafa ondersteunen, hem beschermen en de tijd geven. Hij is gek op voetbal, dat helpt hem. Hij is een sterke persoonlijkheid en zal zeker een topprestatie kunnen neerzetten. Als hij me nodig heeft, ben ik er voor hem.”

Ook voor Sylvie lijkt sporten nu een welkome afleiding. De Duitse krant kiekte haar op weg naar een fitnesscentrum met een grote zonnebril om haar ogen te verbergen. Ze was in gezelschap van vriendin Sabia Boulahrouz.

Sabia, de vrouw van voetballer Khalid Boulahrouz, vierde Oudejaarsavond met de Van der Vaartjes. De avond waarop het écht mis ging… (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images