Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Britney Spears wil verder met tv-carrière’

Britney Spears heeft achter de jurytafel bij X Factor een beetje kunnen proeven van de televisiewereld. En dat is de zan...

‘Britney Spears wil verder met tv-carrière’

Britney Spears heeft achter de jurytafel bij X Factor een beetje kunnen proeven van de televisiewereld. En dat is de zangeres blijkbaar goed bevallen, want volgens RadarOnline is haar management druk bezig met het zoeken naar een geschikte serie waar ze zich verder kan ontwikkelen.

“Haar manager Larry Rudolph is verschillende scripts aan het lezen die ze misschien wil accepteren”, vertelt een insider.

Ook de vader van Britney lijkt het een goed idee als ze kiest voor een tv-carrière. “Britney moet beziggehouden worden. Als ze in een serie zou spelen, zou ze een strikt weekschema hebben, dat zou goed zijn voor haar”, aldus de bron.

Eerder meldde de site al dat de 31-jarige zangeres zeer waarschijnlijk niet wordt gevraagd voor het volgende seizoen van X Factor. Brit verdiende een bedrag van 15 miljoen dollar. “Het is onlogisch om te denken dat Simon Cowell zo veel geld zou betalen aan Britney als hij voor een fractie van dat bedrag ook een andere bekende ster kan strikken”, liet een andere bron weten. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images