Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Reünie Spice Girls afgeblazen

De reünie van de Spice Girls gaat niet door. Victoria Beckham heeft roet in het eten gegooid, weet The Mirror te melden....

Reünie Spice Girls afgeblazen

De reünie van de Spice Girls gaat niet door. Victoria Beckham heeft roet in het eten gegooid, weet The Mirror te melden.

Na weken van ruzies achter de schermen zijn plannen voor een nieuw album en een wereldtournee van de dames van tafel geveegd door Posh Spice.

En daar is Geri Halliwell bepaald niet gelukkig mee. Victoria’s nee tegen een reünie heeft Geri doen koken van woede. De twee praten niet langer met elkaar.

Behalve Geri waren ook Mel B, Mel C en Emma Bunton in voor een reünie. “Geri wil dat de meisjes weer zo snel mogelijk op tournee gaan”, zegt een insider. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. “Een tournee zonder Victoria is een groot risico. Ze mag qua zang dan niet zo veel toe te voegen hebben, ze heeft meer in te brengen dan mensen denken.”

Zo haalde Victoria voor het optreden tijdens de Olympische Spelen de choreograaf van Madonna binnen. Ook regelde ze een boel outfits, samen met Dolce & Gabbana. Manager Simon Fuller ziet een reünie, ondanks het enthousiasme van de andere meiden, niet zitten zonder Victoria. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images