Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Albert Verlinde woest op Estelle

Albert Verlinde heeft dinsdag in de uitzending van RTL Boulevard ”woest” gereageerd op de insinuaties van de huidige adv...

Albert Verlinde woest op Estelle

Albert Verlinde heeft dinsdag in de uitzending van RTL Boulevard ”woest” gereageerd op de insinuaties van de huidige advocaat van Estelle Cruijff.

Advocaat Nico Meijering beweerde in onder meer NRC Handelsblad dat haar voormalige raadsman Bram Moszkowicz publicitaire spelletjes heeft gespeeld met Estelle.

Meijering heeft bij de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten klachten ingediend tegen Moszkowicz, onder meer over ”excessief hoge declaraties”, maar Meijering verdenkt Moszkowicz er eveneens van bevriende media als De Telegraaf en RTL Boulevard te hebben getipt als hij met Estelle Cruijff afsprak in het Amstel Hotel om daar besprekingen te voeren over haar vriend Badr Hari, de zaak waarin zij moest getuigen.

.”Dat de nieuwe advocaat een persoonlijke vete wil uitvechten met Bram Moszkowicz moet hij zelf weten, maar hoe durft hij te suggereren dat Bram tips doorspeelt aan RTL Boulevard en De Telegraaf”, brieste Verlinde.

”Als wij tijdens uitzendingen discussies aan tafel hadden over Badr Hari en Estelle, wilde Moszkowicz niets zeggen en dat zegt al genoeg. Ik steek ervoor mijn hand in het vuur, want ik weet zeker dat Moszkowicz nooit heeft geklikt over Estelle.”

Dat NRC Handelsblad een artikel schreef zonder wederhoor te plegen bij Boulevard, noemde Albert onbegrijpelijk. ”Als ze ons even hadden gebeld over wat Estelle’s nieuwe advocaat beweert over Moskowicz hadden we dat meteen kunnen ontkennen”, zei Verlinde. Demonstratief gooide hij daarbij de krant over zijn schouder.

De RTL-presentator zegt te overwegen een klacht over NRC Handelsblad in te dienen bij de Raad voor de Journalistiek. Ook wil hij een brief schrijven aan de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten om het voor Moszkowicz op te nemen. Bram Moszkowicz is al jarenlang aan het tv-programma verbonden.

Bon: BuzzE