Zien: eerste beelden nieuw seizoen First Dates

Kijktip: wie o wie wordt Miss Nederland 2020?

Vanavond kun je de finale van Miss Nederland via een livestream volgen.
Miss Nederland 202

Vanavond is het zover en vindt de finale van Miss Nederland 2020 plaats in Studio 21 in Hilversum. Tien finalisten strijden vanavond om de titel van Miss Nederland 2020. Spannend!

Show

Niemand minder dan Rick Brandsteder en Miss Nederland 2018 Rahima Dirkse, presenteren vanavond de finale van Miss Nederland. Tijdens de show hullen de tien finalisten zich zelfverzekerd in fashionable vrijetijdskleding, prachtige badpakken en oogstrelende jurken op het podium.

Enne, dat is nog niet alles. Enkele finalisten verzorgen zélf hun optreden. Daarnaast zullen ook professionals als Samantha Steenwijk, Elize, Patricia van Haastrecht en The Dutch Tenors het publiek entertainen.

Jury 

Een zevenkoppige jury besluit aan het eind van de avond wie zich de nieuwste Miss Nederland mag noemen. De jury bestaat uit William Rutten, Monique Westenberg, Albert Verlinde, Kristina Bozilovic, Victor Brand, Sharon Pieksma (Miss Nederland 2019) en Monica van Ee. De nieuwe Miss mag aan het eind van het jaar deelnemen aan de internationale Miss Universe verkiezing – of gezien de coronasituatie wellicht in het voorjaar van 2021.

Benieuwd wie vanavond de titel van Miss Nederland 2020 in de wacht sleept? Je kunt de show vanavond via *DEZE* livestream bekijken. De finale begint om 20.00 uur. Exciting!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f649e9c4f9de', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });