Lady Gaga wil plastische chirurgie

Behalve het feit dat Gaga mega petite is geworden, wil de Pokerface zangeres nog meer sleutelen aan haar uiterlijk. Volg...

Behalve het feit dat Gaga mega petite is geworden, wil de Pokerface zangeres nog meer sleutelen aan haar uiterlijk. Volgens het Britse magazine Now wil Gaga zo snel mogelijk onder het mes. “Ze is super ongelukkig over haar looks en blijft praten over het feit dat ze duizenden dollars waard is aan plastische chirurgie. Ze denkt er daadwerkelijk aan om alles te veranderen”, aldus een insider.

Een andere bron meldt dat Lady Gaga zou vinden dat ze teveel mannelijke trekjes heeft. “Ze spendeert uren naar zichzelf te kijken”, zo vertelt de bron. Nog een insider heeft zelfs de checklist die Gaga af zou willen gaan. “Ze denkt echt aan allerlei cosmetische procedures, inclusief een nose job. Daarnaast wil ze wang implantaten, borstvergroting en een kont lift. Ze is helemaal geobsedeerd door haar looks!”

Lady Gaga’s vrienden smeken haar om niets te veranderen aan haar uiterlijk en adviseren haar een break in te lassen om te werken aan haar zelfvertrouwen.

Laatste nieuws