Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? ‘Lancaster Cellular Elixer 365 Intense’

Allereerst wens ik mijn trouwe blog lezers een beautilful en gezond nieuw jaar toe! Zijn jullie het nieuwe jaar met veel...

Alexandra loves: ? ‘Lancaster Cellular Elixer 365 Intense’

Allereerst wens ik mijn trouwe blog lezers een beautilful en gezond nieuw jaar toe!Zijn jullie het nieuwe jaar met veel goede voornemens in gegaan? Stoppen met roken, minder drinken en nog beter je huid verzorgen?Mijn motto was altijd: ‘eat drink and be gorgeous’ maar daar moet ik helaas na een bezoekje aan de weegschaal van terug komen. What was I thinking?Mijn goede voornemens voor de eerst komende maanden zijn om alcohol en suiker te vermijden. Binnenkort meer hierover. Mijn huid goed verzorgen deedik altijd al dus daar blijven we mee doorgaan. Mochten de rokers, wine-lovers en zonaanbidders  onder jullie, je huid nog beter willen verzorgen, dankan ik jullie een geweldig serum aanraden wat ik sinds vorige maand ben gaan gebruiken, Lancaster 365 Intense Youth Renewal serum. I love it!

Lancaster heeft de laatste 40 jaar wetenschappelijke studies verricht naar huidveroudering en de uitkomst was dat DNA de sleutel is voor behoudvan een jonge stralende huid. DNA is zeg maar een harde schijf voor je huidcellen waarop alle celinformatie staat. Hoe de aanmaak van proteïnenonmisbaar voor de cel zijn om je huid zo gezond mogelijk te houden. Dat is wat we allemaal willen. Heb je last van stress of ben jij die roker,dan is het raadzaam om de schade aan je DNA te repareren. Precies voor deze mensen heeft Lancaster het 365 Cellular Elixer ontwikkeld. Het serumfocust zich op de herstelfuncties van de huid. Iedere ochtend en avond gebruik ik het. Je hebt voor je gezicht en hals maar drie druppeltjes perkeer nodig. Het serum trekt onmiddellijk in en is vrijwel reukloos. Ik ben onder de indruk want ik zie mijn trekkerige huid s’ochtends meteen herstellen.Na enkele minuten kan ik al mijn dagcrème gebruiken.

Ik kan dit product nu al als beauty must-have van 2011 betitelen. Mijn goede voornemen tegen huidveroudering is dus in volle gang en ik beloof plechtigdat ik hier 365 dagen mee door zal gaan!

Lancaster Cellular Elixer 365 Intense, vanaf nu te verkrijgen € 69