Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Demi Moore nog steeds kapot van breuk’

Demi Moore heeft de pijnlijke breuk met Ashton Kutcher nog steeds niet verwerkt. Een insider vertelt aan RadarOnline dat...

‘Demi Moore nog steeds kapot van breuk’

Demi Moore heeft de pijnlijke breuk met Ashton Kutcher nog steeds niet verwerkt. Een insider vertelt aan RadarOnline dat de 50-jarige actrice haar verdriet verbergt voor de wereld.

Demi en Ashton waren zes jaar getrouwd, maar eind 2011 kondigde de actrice aan dat de twee gingen scheiden. Ashton is inmiddels al weer gelukkig in de liefde. Hij papte aan met Mila Kunis en dat vindt zijn ex-vrouw vooralsnog erg moeilijk te verteren.

“Demi wil dolgraag doorgaan met haar leven, maar ze is nog steeds enorm verdrietig over wat er speelt tussen Ashton en Mila”, laat de bron weten. “Elke keer als ze iets over hen hoort of ziet, gaat ze van binnen kapot.” Als de camera’s in de buurt zijn, zou Demi zich groot houden.

Het probleem is volgens de insider dat Demi diep van binnen nog van Ashton houdt. “Ze probeert echt wel van het leven te genieten, maar de draad weer oppakken is lastig omdat ze nog steeds iets voor Ashton voelt. En ze heeft nog geen geschikte afleiding gevonden.”

De slechte band met haar drie dochters maakt de situatie zeker niet makkelijker. “Demi zou erg graag willen dat het niet zo was, want ze houdt van de meiden. Maar zij praten nog steeds niet met haar en Demi weet niet wat ze kan doen om dat te veranderen.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images